diumenge, 28 d’octubre del 2012

FOTKI



Fotki és una de les majors xarxes socials del món. 
Des del gener del 2011,  fotki té més d'1 milió 600 mil membres registrats de 241paisos, i els amfitrions més d'1 bilió d'imatges digitals. 

QUÈ ÉS?

Fotki és un sistema d'emmagatzematge online que ens dóna, en el compte gratüit, 30 MB encara que podem ampliar 10MB cada mes.
És un portal en el qual podem crear àlbums d'accés públic i privat, compartir les fotos amb familiars i amics i protegir les fotos i els àlbums de forma completa posant contrasenyes. 
A més a més ofereix un sistema d'estadística on veurem la foto més visita, permet comentaris en les fotos, tant meves com dels altres, i salutacions en els llibres de visites. 

Aquesta xarxa ve a ser com la resta de xarxes socials 2.0 amb característiques com l'ajax, etiquetatge, RSS, marcadors socials o indicadors d'ubicació. 


QUÈ OFEREIX?

El servei ofereix un servei d'emmagatzematge il·limitat (per a clients premium).

Fotki t'ofereix el servei d'impresió que inclou impresions de fotos digital, tarjetes, postals, tasses, samarretes, imants, alfombres del ratolí o marcs de fotos, tot això a una alta qualitat i millor preu que la competència. 




Com en qualsevol xarxa social, Fotki et permet buscar amics, compartir imatges i albums amb ells i fer-ne comentaris. 

Com he mencionat anteriorment, aquesta xarxa t'ofereix també localització que permet traduir parcialment la pàgina a diverses llengues, segons la lloc de la teva ubicació. 


TIPUS DE COMPTES?

Podem registrar-nos de dues formes; de forma gratuita o amb un compte Premium. 


  • Compte gratuit: té publicitat, emmagatzematge limitat (3000MB), i 50 MB de correu electrònic limitat. Els usuaria d'aquest compte poden sol·licitar cada 30 dies 2000MB adicionals. 
  • Compte Premium: no té publicitat, emmagatzematge il·limitat, co-branding, possibilitat de venta de les fotos a preus personalitzats, et permet dissenyar els teus àlbums, té descomptes en les impressions de les imatges i et permet participar en concursos.  


COM COMENÇAR A UTILITZAR EL PROGRAMA?





Altres enllaços interessants:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada